Tres Tombs a Barcelona

El proper diumenge 11 de gener a les 12h del migdia al barri de Sant Andreu (Plaça d'Orfila) de Barcelona es celebrarà la benedicció i posterior cercavila dels Tres Tombs.
Aquesta festivitat de caire popular està molt arrelada en la història de la pagesia catalana i concretament en el barri de Sant Andreu, on any rere any hi ha més carruatges i carrosses engalanades per la ocasió.
L'itinerari serà pels carrers de Sant Adrià, Segre, pl. Orfila, pg. Torras i Bages, Joan Torras, Gran de Sant Andreu, Sant Adrià, Segre, pg. Torras i Bages, Palomar, Gran de Sant Andreu, rbla. Fabra i Puig, rbla. Onze de Setembre, Segre, Sant Adrià. Als carrers de Joan Torras, Gran de Sant Andreu, Sant Adrià, Segre, Pg. Torras i Bages es farà el recorregut tres vegades.
El seguici estarà format per Llancers de la Guàrdia Urbana, Cap de Colla, Banda de música de la Unitat Muntada de la Guàrdia Urbana, Carrossa de Sant Antoni Abat, Colla de Genets i Amazones, Cap de Bandera, Banderer, Acordionistes, Carro de carrera, Carros a la pagesa, Banda Simfònica les Roquetes de Nou Barris, Banda de música Casa de Granada de Barcelona, Carruatge de dues rodes, Carruatges a llimonera de quatre rodes, Carruatges amb més de dos cavalls.